×

Melding

E-postfunksjonen er midlertidig deaktivert på dette nettstedet, prøv igjen senere.

E-postfunksjonen er midlertidig deaktivert på dette nettstedet, prøv igjen senere.

E-postfunksjonen er midlertidig deaktivert på dette nettstedet, prøv igjen senere.

E-postfunksjonen er midlertidig deaktivert på dette nettstedet, prøv igjen senere.

E-postfunksjonen er midlertidig deaktivert på dette nettstedet, prøv igjen senere.

 • Hjem
  Hjem Her finner du alle blogginnleggene på nettsiden.
 • Kategorier
  Kategorier Viser en liste over kategoriene fra denne bloggen.
 • Emneord
  Emneord Viser en liste over emneord som har blitt brukt i denne bloggen.
 • Bloggere
  Bloggere Søk etter din favorittblogger på denne nettsiden.
 • Innlogging
  Login Login form

Spørsmålstyper - Spør på den riktige måten å få bedre effekt

av i Behovsprøving
 • Skriftstørrelse: Større Mindre
 • Visninger: 6812
 • 0 kommentarer
 • Abonner på oppdateringer
 • Skriv ut
6812
Spørsmålstyper - Spør på den riktige måten å få bedre effekt

Jeg husker når jeg startet med salg. Først forstod jeg ikke at det gikk an å stille et spørsmål på forskjellige måter. Når jeg oppdaget at man grovt sett skilte mellom åpne og lukkede spørsmål gikk det opp et lys for meg. Jeg likte ideen. Men jeg klarte ikke å praktisere det. Det som burde vært åpne spørsmål kom ofte ut som et lukket spørsmål. Dette plaget meg, da jeg så hvor mye det begrenset salgsprosessen min. Derfor var det viktig å bli bedre på det.

Jeg jobbet i min tid på Elkjøp. Og det var en genial plass å trene salg på. Du står stille og blir oppsøkt av kjøpeklare individer. Du blir konstant drillet på salg. Jeg hadde et mål for meg før jeg søkte hos Elkjøp, og det var grunnen til at jeg søkte der. Jeg ville havne i en posisjon hvor jeg konstant hadde tilgang på noen å selge til. Jeg tenkte det ville gi meg god trening å møte alle forskjellige type mennesker i et hurtig tempo. Og det ga det.

Genialt, tenk å bli betalt for å drive med egen salgstrening. De ga meg penger for å bli bedre i salg og en utmerket arena å trene på. Takk for det. :)

Tilbake til poenget. Det var her jeg begynte å få taket på forskjellen mellom åpne og lukkede spørsmål. Og jeg merket forskjellen.

Jeg kunne tenkt meg å skrevet en del om spørsmålstyper og salgsteknikker forbundet med å stille spørsmål. Og til det ønsker jeg virkelig at dere som leser skal engasjere dere litt i kommentarene for å bli med å forme det som skal skrives fremover.

Ikke vær sparsom på kommentarene nå...

 • Hvilken rolle spiller spørsmålene i din salgsprosess?
 • Hvor og hvordan bruker du de igjennom salgsprosessen?
 • Hvordan kategoriserer du spørsmålene dine? (Åpne, lukket, åpent men ledende..)

Show some love. Del på kunnskapen. Hvis du ønsker det kan du til og med få skrive et helt innlegg, hvis du føler at en kommentar ikke gjør nytten sin.

Last modified på
0

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
 • No comments found

Forfatter

Skriver for å utvikle mitt eget salg, bygge nettverk med andre og bidra til positive svingninger innen selgeryrket....

Få nye artikler på mail