• Hjem
  Hjem Her finner du alle blogginnleggene på nettsiden.
 • Kategorier
  Kategorier Viser en liste over kategoriene fra denne bloggen.
 • Emneord
  Emneord Viser en liste over emneord som har blitt brukt i denne bloggen.
 • Bloggere
  Bloggere Søk etter din favorittblogger på denne nettsiden.
 • Innlogging
  Login Login form

Tankesett

Hvilken innstilling hjelper deg i salget?

210825

 Noen "quotes" som vil gi deg visdom også i salgsyrket.

Last modified på Fortsett å lese
0
4265

Nesten 20 minutter med video fra Earl Nightingale. Han prater om hvor viktig det er å være drevet av en agenda. At du styrer ditt eget liv i den retningen du vil. Det vil garantert få enhver til å tenke seg om å ta en liten realitycheck i forhold til retningen vi har valgt for oss selv - eller ikke valgt.

Last modified på Fortsett å lese
0
6468

Førstelektor Gorm Kunøe ved Handelshøyskolen BI har skrevet litt om det han mener kjennetegner de beste selgerne. Han skriver det er tre roller de beste selgerne må takle. Disse er rollene som selger, oppfølger og innsamler. Videre har han syv punkter som han mener kjennetegner de beste selgerne.

Last modified på Fortsett å lese
0
Emneord i: tankesett
10410

For å skape en god og åpen dialog med prospektet er du nødt til å ha tilliten deres. Uten tilliten vil du møte mer motstand enn du trenger. Det finnes en rekke teknikker og fremgangsmåter for bidra til økt tillit, som igjen skaper mulighet for en bedre dialog enn hva som er mulig uten den samme tilliten, og ikke minst bryter tillit ned kjøpsmotstand hos prospektet. Jeg skal gå igjennom noen teknikker og fremgangsmåter du kan bruke for å lettere skape tillit hos prospektet ditt. Ved å finne ut hvilken personlighetstype du har med å gjøre blir det lettere å fokusere på de "rette" tingene i hver enkelt salgsprosess.

Last modified på Fortsett å lese
0
Emneord i: kroppsspråk tankesett
4625

Å trekke paralleller til idretten er kanskje ikke dumt, for å tydeliggjøre det. Men man må trene for å bli bedre på noe. Sånn er det med alt. For å lese kjappere, må man lese oftere. For å løpe fortere, må man løpe oftere. For å selge bedre, må man selge oftere.

Last modified på Fortsett å lese
0
Emneord i: tankesett